Til mænd

Behandlinger til mænd

Mænds hud adskiller sig fra kvinders på en række punkter, og derfor er behandlingsstrategien også forskellig.

Den vigtigste enkeltfaktor på forskellen mellem mænd og kvinders hud er hormonet testosteron. Testosteron medfører blandt andet en mere grovporet hud med både større/ flere porer og talgkirtler. Mænds talgproduktion er større, så der er en øget risiko for uren og fedtet hud, hvilket kan medføre acne, som kan give forandringer i hudens struktur.

Mænds hud er 20% tykkere end kvinders og har et højere collagenindhold end kvinders. Det bevirker, at mænds hud er strammere og mindre rynket end kvinders. Collagenindholdet i mænds hud reduceres konstant gennem hele livet – i modsætning til kvinder, hvor tabet af collagen accelereres ved overgangsalderen.

Flere og flere mænd får forskellige typer af  kosmetiske behandlinger. Ved injektionsbehandlinger af mænd er målsætningen anderledes i forhold til kvinders ønsker og behov. Hvor målet med kvinders behandling ofte er foryngelse og volumenerstatning med en synlig feminisering, er fokus ved injektionsbehandlinger af mænd, at maskulinisere ansigtet og give et mere vitalt, attraktivt udseende. Eksempler på dette kan være en bredere kæbe og mere markeret kæbelinje eller hage.

Anbefalede behandlinger til mænd

På Aglaia Klinikken er vi meget opmærksomme på vigtigheden af en individuel behandlingsplan. Ofte vil det være nødvendigt med en gradvis opbygning af områderne, man ønsker behandlet og du vil altid være involveret i dette.  Du er altid velkommen til at booke tid til en uforpligtende og gratis konsultation, hvor du har mulighed for at diskutere dine ønsker og behov.

peeling

Den generelle hudkvalitet vil løftes markant ved en peeling. I særdeleshed hos mænd, som kan have tendens til en grovere og mere ustruktureret hud. Læs mere om peeling her.

ANSIGTSBEHANDLING

Ønsker du en mildere form for behandling med velvære, men stadig resultatorienteret, så er der rig mulighed for dette i alle vores ansigtsbehandlinger, som vi tilpasser den enkelte. Disse finder du her.

voksbehandling

Har du blot behov for at få fjernet hår på ryggen eller blot vokset bryn, så finder du dette her.

Botox

Mange mænd kan være disponeret for en mere markant og dyb ”bekymringsrynke”/vredesrynke, som sidder mellem brynene. Denne kan afhjælpes hurtigt og enkelt vha. botox. Læs mere om botox her.

filler

Som nævnt tidligere, så kan man enkelt maskulinisere et ansigt ved at anvende filler i kæbelinjen eller hagen. Behandlingen er hurtig, effektiv og man kan gå på arbejde direkte bagefter. Behandling med filler i disse områder holder typisk i et år. Oftest skal der anvendes 2 ml. filler ved første behandling. Læs mere om filler her.

Vælger man at kombinere behandlingerne, vil man altid opnå en fordelagtig rabat.

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud