Filler i næsen

få Næsekorrektion hos Aglaia klinikken

Filler i næsen

Drømmer du om en mere symmetrisk næse, men er ikke klar til en kirurgisk indgreb? Hos Aglaia Klinikken i København tilbyder vi filler i næsen for at korrigere og udjævne indfald eller bump på næsen. Dette er en sikker metode til at harmonisere din ansigtsprofil på en diskret, men effektiv måde. Vi tror på, at det gode resultat bygger på respekt for din naturlige skønhed – og derfor udfører vi udelukkende behandlinger, der forbedrer og fremhæver din ønskede udstråling.

Næsekorrektion med filler – hvad er det?

FIller i næsen er en ikke-kirurgisk metode, der benyttes til at korrigere mindre uregelmæssigheder og asymmetrier i næsen ved hjælp af Restylane (ikke-permanent filler). Restylane består af 98% vand, 2% hyaluronsyre og 0,3 % lidocain, en form af lokalbedøvelse. Vi benytter ligeledes produktet Belotero som en yderst effektiv filler. I konsultationen vurderer vores specialist, hvilken filler der egner sig bedst til dig. Dette afhænger blandt andet af hudtype og alder.

Filler i næsen injiceres præcist under huden for at skabe en mere symmetrisk form, mindske en buet næsebro, løfte næsespidsen eller rette en skæv næse. Behandlingen er skånsom, sikker og giver øjeblikkelige resultater uden den lange restitutionstid, der er forbundet med et kirurgisk indgreb.

Nærværende behandling med dine ønsker i centrum

Vi tror på at skabe skønhed, der er skræddersyet til den enkelte person. Vores erfarne kosmetiske specialister lytter til dine ønsker og behov og tilrettelægger en behandlingsplan, der passer perfekt til din ansigtsstruktur og æstetiske mål.

Vi stræber altid efter at opnå det mest naturlige og harmoniske resultat, der fremhæver din individuelle skønhed.

Din komfort er vores hovedprioritet

 

Vælger du at få filler i næsen hos os, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vores dygtige hold af uddannede sygeplejersker og kosmetiske specialister har omfattende erfaring med at udføre næsekorrektion med filler. Vi benytter kun de mest avancerede teknikker og kvalitetsprodukter for at sikre, at din behandling udføres sikkert og effektivt.

Vi kan med fordel foretage flere behandlinger med filler i forbindelse med næsekorrektion. Vi tilbyder blandt andet filler i læberne og filler under øjnene. Dette kan du høre meget mere om i en gratis konsultation med en af vores specialiserede sygeplejersker.

Det første skridt: Book tid i dag

Kontakt os allerede i dag for at planlægge din personlige konsultation. Vi hjælper dig med at opnå den ansigtsprofil, du drømmer om – øjeblikkeligt. Vores behandling med filler i næsen holder i helt op til et år afhængigt af din pågældende profil. Har du spørgsmål, står vi klar til at besvare dem, lytte til dine ønsker og skræddersy en behandlingsplan, der passer perfekt til dine behov.

Med vores hjælp kan du skabe en mere selvsikker udgave af dig selv. Book din tid nu for at udforske mulighederne.

filler i næsen FØR og EFTER

FILLER I NÆSE- PRIS

Se også de andre filler behandlingspriser hos Aglaia Klinikken:

1 ml. Restylane/filler
3000,-
Mørke rande/indfald under øjnene
3200,-

Aglaias signaturbehandling. Holdbarhed 1 år.

Næse
2500,-
2 ml. Restylane/filler
5450,-
3 ml. Restylane/filler
7000,-
0,6 ml. filler
2300,-
1 ml. Restylane Skinbooster
2200,-

Til at booste, opfriske og definere huden

3 ml. Restylane Skinbooster
5200,-

Som et kurforløb med 1-2 ugers mellemrum

Lokalbedøvelse som injektion
250,-
Kontrol
0,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud