Ansigtsbehandlinger & Cosmelan

Ansigtsbehandling Østerbro

Innovativ og avanceret medicinsk teknologi for din huds sundhed

En ansigtsbehandling på Aglaia Klinikken er ren nydelse og en god investering i dig selv, din hud og dit velvære. Med vores medicinske produkter vil du ikke blot opleve afslapning og velvære, men målrettede og resultatorienterede ansigtsbehandlinger. Du vil altid opleve en forbedring af din hudkvalitet med en flottere, friskere og finere glød. Din ansigtbehandling på Østerbro vil vi naturligvis skræddersy individuelt, så den er tilpasset netop dig og dine behov.

ANSIGTSBEHANDLING MED EN GRUNDIG HUDANALYSE

For at kunne skræddersy hver enkelt ansigtsbehandling og tilpasse den til netop dig og din huds behov, vil vi altid foretage en grundig hudanalyse forud for din ansigtsbehandling. Herefter tilpasser vi din ansigtsbehandling med de rette produkter, så du opnår det bedste resultat. Vi vejleder og hjælper dig til hvilke produkter, som vil være bedst for din hud til hjemmebrug.

PROFESSIONEL OG MEDICINSK HUDPLEJE – OGSÅ FOR MÆND

Vi tilbyder en række forskelige ansigtsbehandlinger i nedenstående medicinske og avancerede mærker. Vi fører journal over dine ansigtsbehandlinger for derved at kunne optimere dine resultater og fremskridt. Husk at mænds hud også har brug for pleje. Se mere under behandlinger til mænd.

ANSIGTSBEHANDLING MED MEDICINSKE PRODUKTER

På Aglaia Klinikken forhandler vi det medicinske og ekslusive hudplejebrand fra INNOVATIVE SKINCARE iS Clinical. Vores resultatorienterede ansigtsbehandlinger udføres med iS Clinical, som kun føres på udvalgte speciallægeklinikker.

Køb dine yndlingsprodukter fra iS Clinical online her.

ANSIGTSBEHANDLING – DEN RETTE FOR MIG?

Du kan se alle vores ansigtsbehandlinger her eller under priser – og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er den rette for dig, så kontakt os og vi vil skræddersy en behandling til dig. Du er også velkommen til at booke en tid online, og så kan vi på behandlingsdagen vejlede og tilpasse behandlingen, så den passer til dine ønsker og behov.

ANSIGTSBEHANDLING MED IS CLINICAL

iS CLINICAL er det ekslusive hudplejebrand fra INNOVATIVE SKINCARE, der tilbyder optimale, resultatorienterede hudplejeformuleringer. INNOVATIVE SKINCARE arbejder engageret for at forbedre hudens sundhed ved at udvikle produkter af absolut højeste kvalitet og ved konstant at forske i nye behandlinger og dermed hæve standarden, når det kommer til at servicere hudplejekunders behov på globalt plan. iS CLINICAL formularerne indeholder kun de reneste og mest virkningsfulde botaniske ingredienser, der er af farmaceutisk kvalitet. Ingredienserne indhentes fra hele verden, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og overlegen virkningsfuldhed. iS CLINICAL-produkterne er designet med uovertruffen formuleringsteknologi, der gør dem ekstremt effektive.

IS CLINICAL FIRE & ICE

Synligt intensiv og effektiv behandling, der reducerer linjer, udglatter og
fremmer cellefornyelsen. Afrensning, to forskellige masker og
creme efter hudtype.

EXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL

Denne ansigtsbehandling er designet til skånsom exfoliering af huden med scrub, samtidig med at den beroliger og fugter huden. Behandlingen er særdeles god til fedtet/tilstoppet hud – eller andre former for problematisk hud. Huden efterlades utrolig smuk og ren ved hjælp af en særlig Clarifying Mud maske. som øger mikrocirkulationen, efterfulgt af Tri-active, som polerer og minimerer porer og afslutningsvis Rejuvenating maske, som beroliger og hydrerer. Bekæmper akne, dybderenser og opstrammer.

COSMELAN

Døjer du med pigmentforandringer eller ujævn hudtone?

Cosmelan er en peeling, som yderst effektivt kan reducere pigmentpletter og skjolder og på samme tid ensarte din hudtone. Cosmelan er meget effektiv til de dybereliggende pigmenteringer, hvor laseren ikke er tilstrækkelig.

Cosmelan kan anvendes til alle hudtyper og hudfarver og er særligt udviklet til melasma, som typisk ses i pande, på kinder og overlæbe. Cosmelan virker ved at påvirke melanindannelsen samt effektivt at fjerne hyperpigmentering i huden og give huden sin glathed og glød tilbage.

Ud over at reducere hyperpigmentering i huden, reducerer Cosmelan faktisk også talg- og fedtproduktionen samt mindsker porerne. Derfor er Cosmelan peeling også velegnet til behandling af akne og den deraf følgende pigmentering.

Vi anbefaler behandling med Cosmelan til dig, som ønsker at reducere forekomsten af:

  • Melasma
  • Leverpletter
  • Fregner
  • Hyperpigmentering i huden efter akne eller medicinering

SÅDAN FORLØBER DIN BEHANDLING MED COSMELAN

Indledningsvis vil du få en konsultation med din behandler, hvor I sammen vil gennemgå forløbet med Cosmelan behandling og hvilke forventninger, du kan have til behandlingen. Herefter vil første del af behandlingen påbegyndes.

Behandlingen indledes med at rense huden for urenheder og fedt. Dette gøres for at sikre den optimale effekt af behandlingen. Herefter påføres Cosmelan 1 masken, som er en brun masse, der tørrer ind i løbet af en times tid. Masken skal sidde på huden i 8-12 timer, før den renses af med vand og sæbe. Den tid som masken skal sidde på huden afhænger af din hudtype og vil blive vurderet af din behandler.

Anden del af behandlingen påbegyndes når masken er aftaget efter den aftalte tid. Behandlingen foregår hjemme med de produkter, der følger med i din Cosmelan pakke. Her finder du “Cosmelan 2”, “Melan Recovery Cream”, samt solcremen “Mesoprotech 130+”, som alle er nøje tilpassede produkter til fortsat effektivt at begrænse nydannelsen af pigment. Din behandler vil gennemgå, hvorledes du skal bruge de 3 produkter – og du vil også modtage en vejledning sammen med produkterne.

FORVENTNINGER TIL EFTERFORLØBET

I de første ca. to uger efter behandling med Cosmelan 1 vil huden være rød, stram, tør og skalle. Dette varer typisk i 1-2 uger, hvorefter huden allerede vil se mere sund og strålende ud og pigmenteringerne vil allerede her være lysere og begynde at forsvinde. Det er vigtigt at bruge hjemmepleje-produkterne for optimal effekt. Efter 7-8 uger vil du have opnået det maksimale resultat.

COSMELAN FØR/EFTER

Ofte stillede spørgsmål

HVAD INDEBÆRER EN ANSIGTSBEHANDLING?

En ansigtsbehandling på Aglaia Klinikken er en god investering i dig selv, din hud og dit velvære. Med vores medicinske produkter vil du opleve målrettede og resultatorienterede ansigtsbehandlinger. Du vil altid opnå en forbedring af din hudkvalitet med en flottere, friskere og finere glød. Din ansigtsbehandling vil din behandler naturligvis skræddersy individuelt, så den er tilpasset netop dig og dine behov.

HVAD KOSTER EN ANSIGTSBEHANDLING?

Prisen på en ansigtsbehandling afhænger af, hvilken behandling du – i samråd med en af vores behandlere – kommer frem til er den rette for dig. Eksempelvis vil vores frugtsyre behandling Fire & Ice fra iS Clinical koste 800 kr.. En Cosmelan-peeling, som bl.a. reducerer pigmentering fra solskader og akne-ar samt melasma koster derimod 4800 kr. inkl. produkter til hjemmepleje.

HVAD ER PEELING?

Pelling er en behandling af din hud med en kemisk opløsning eller slibning. Den kemiske opløsning som påføres huden, vil opløse dele af hudlaget og bl.a. stimulere huden til at gendanne nye hudceller.
Med en peeling kan vi give dig en mere ensartet hudstruktur og -tone, vi kan give dig mere glød og spændstighed tilbage i huden.

KAN JEG FÅ ALLE BEHANDLINGER?

Som udgangspunkt vil du kunne få alle vores ansigtsbehandlinger – der vil dog være behandlinger, som vil være bedre for lige præcis din hudtype end andre. Derfor anbefaler vi altid, at du kommer til en hudanalyse hos en af vores dygtige behandlere, så vi kan finde frem til den helt rigtige behandling for dig. Herefter tilpasser vi din ansigtsbehandling med de rette produkter og behandling, så du opnår det bedste resultat. Vi vejleder og hjælper dig til hvilke produkter, der vil være bedst for din hud til hjemmebrug.

HVORDAN VIRKER EN ANSIGTSBEHANDLING?

En ansigtsbehandling på Aglaia klinikken udføres med medicinske produkter, der behandler forskellige hudtyper og -tilstande som rosacea, akne, grov hudstruktur og pigmentering. Alt efter hvad der behandles, vil produktet blive tilpasset og udvalgt til netop dit behov. Vores Fire & Ice-behandling kan de fleste have gavn og stor glæde af. Det er en frugtsyre-behandling bestående af to masker, der reducerer fine linjer, udglatter huden, fremmer cellefornyelsen og giver den flotteste glød.

Priser

Tilbud på Fire & Ice i hele november! Nu kr. 575,- samt 10% rabat på lash- og browlift og alle produkter i forbindelse med behandling.

HUDANALYSE
0,-

Vi afrenser og gennemgår din hud med en analyse af tilstanden for at kunne vurdere behovet for behandling og hudpleje.

COSMELAN
4800,-
Fjernelse af pigmentpletter og ujævn hudtone ( inkl. hjemmeprodukter)
IS CLINICAL FIRE AND ICE 30 MIN
800,-

Synligt intensiv og effektiv behandling, der reducerer linjer, udglatter og fremmer cellefornyelsen.

IS CLINICAL FIRE AND ICE, KURFORLØB
2100,-
Kurforløb på 3 behandlinger

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud