ULTHERAPY

Kampagnepris

Vi har netop nu en kampagne, hvor du ved behandling med Ultherapy for over 19.000 kr., får hele 4 ml. Profhilo med til en værdi af 7.500 kr. Dvs. 2 gratis inkluderede behandlinger.

Booker du en behandling under 19.000 kr., så får du 2 ml. Profhilo til en værdi af 4.500 kr. med i prisen.

INTRODUKTION TIL ULTHERAPY

Ultherapy er en ikke-invasiv behandling, der bruger mikrofokuseret ultralydsenergi til at løfte og opstramme huden naturligt – uden kirurgi og restitutionstid. Denne behandling udnytter kraften fra ultralyd til at igangsætte en kollagenstyrkende effekt. Modsat lasere, radiofrekvens, kirurgi og andre teknologier afgiver Ultherapy den rette mængde af ultralydsenergi i den rette dybde og den rette temperatur gennem hudens overflade. Ultherapy er den eneste FDA-godkendte ikke-invasive procedure i USA til at løfte huden i halsområdet, under hagen og ved øjenbrynene samt mindske linjer og rynker på halsudskæringen. Ultherapy kan derfor hjælpe til at opnå et friskere og mere ungdommeligt udseende fra øjenbryn til brystkasse.

Dine fordele med Ultherapy:

  • Ikke-kirurgisk behandling
  • Genopbygning af kollagen
  • Naturlige resultater
  • Ingen restitutionstid
  • Sikker ultralyd

SIKKER ULTRALYD. INGEN KIRURGI.

Ultherapy tilfører fokuseret ultralydsenergi til det samme fundamentale lag, som kirurger arbejder med ved kosmetisk kirurgi/indgreb — dog uden at skære i eller perforere hudens overflade. Denne energi aktiverer kroppens naturlige respons ved at stimulere væksten af frisk, nyt kollagen. Patienter oplever en umiddelbar effekt lige efter behandlingen. I løbet af de næste 2-3 måneder vil man opleve de første reelle resultater, hvor nyt kollagen opbygges og gradvist løfter og opstrammer huden i ansigtet og på halsen samt udglatter huden på brystkassen. Denne proces kan strække helt op til 6-12 måneder efter behandlingen. I modsætning til lasere, radiofrekvens og andre teknologier behandler Ultherapy ikke i hudens øverste lag, men tilfører energi i en optimal dybde, ved en optimal temperatur og med nøjagtig præcision. En anden unik egenskab ved Ultherapy er dens visualisering via ultralyden, hvor behandlerne kan se de vævslag, der behandles, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt. Ultherapy er et godt alternativ for dem, der ikke er klar til kirurgi — men er samtidig også en mulighed for de patienter, der ønsker at forlænge effekten af kosmetisk kirurgi/indgreb.

VIDENSKABEN STÅR BAG

Det er videnskabeligt bevist, at Ultherapy stimulerer hudens kollagenproduktion. Det er bevist i et klinisk studie, at patienter, som har fået behandlingen i den ene side af ansigtet og ikke den anden, har opnået en kvantitativ øgning af kollagenproduktionen som følge af Ultherapy. Ultherapy øgede kollagenproduktionen med gennemsnitligt 1,4 gange. Dette er især tilfældet for kollagentyperne I og III — de typer, som oftest forbindes med aldring — hvor graden af kollagenproduktion på den Ultherapy-behandlede side var 21–68 % højere sammenlignet med den ubehandlede side.

Behandlingsområder

Ultherapy løfter huden i ansigtet, på halsen, under hagen, kæbelinjen, omkring øjnene, øjenbrynet og på brystkassen. Ideelle resultater kan opnås med en ansigts- og halsbehandling på hud med let til moderat slaphed.

Hals og nedre ansigt/kæbelinje

Ultherapy giver ikke-kirurgisk løft i hals og nedre ansigt/kæbelinje ved at stimulere væksten af ny kollagen dybt inde under huden uden brug af kirurgi eller restitutionstid.

Øjne og Øjenbrynsløft

Ultherapy giver et ikke-kirurgisk løft til øjnene og øjenbrynene uden brug af nåle og injektion for et mere frisk udseende. Kliniske studier viser et gennemsnitligt 1,7 mm løft i øjenbrynet efter en enkelt behandling.

Decolté og brystområdet

Ultherapy mindsker synligheden af fine linjer og rynker på decolté og brystområdet. Rynker og linjer på brystet kan ofte være et afslørende tegn på ens alder, hvorfor mange patienter netop ønsker at behandle deres dette område sammen med ansigt og hals. Kliniske forsøg viser, at der efter blot én Ultherapy-behandling kan ses tydelige resultater, som følges op efter 90 og 180 dage.

INFORMATION OM ULTHERAPY

Resultater

Priser

Ofte stillede spørgsmål

HVOR LANG TID HOLDER ULTHERAPY?

Efter en behandling med Ultherapy vil der dannes ny kollagen i op til et år efter behandlingen er udført. Denne nye kollagen vil holde i årevis, men kroppens generelle aldringsproces fortsætter, og derfor skal behandlingen foretages igen, hvis du vil bevare effekten af Ultherapy, som ses i form af fornyet spændstighed, opstramning og elasticitet – alt efter din alder, udgangspunkt og hudkvalitet, vil behandlingen skulle gentages efter 1-3 år.

ER ULTHERAPY FARLIGT?

Nej, Ultherapy er ikke farligt. DIn Ultherapy-behandling udføres altid kun af specialuddannede sygeplejersker, som er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Ultherapy foretages med specialudstyr med scanningsfunktion og ultralydsbillede, hvor man kan se hudens lag – derfor vil vi altid deponere energien i det rette lag i huden, så der opnåes den kollagenfornyende og ønskede effekt.

Behandlingen er kun forbundet med lette bivirkninger og de fleste vil sagtens kunne tage tilbage på arbejde bagefter. Nogle oplever let rødme i huden, som aftager i løbet af den første dag. Andre oplever lidt hævelse og ømhed i det behandlede område efter behandlingen, men dette vil altid aftage.

HVAD KOSTER ULTHERAPY?

Prisen på Ultherapy er afhængigt af hvilke områder, du ønsker at få behandlet. Vores meget populære behandling er underansigtet “opstramning af kæbelinjen” koster 14.000 kr. Hvis du ønsker et løft af brynet, vil prisen være på 7.000 kr. Hvis du vælger at få behandlet hele ansigtet, vil prisen være lavere og ikke beregnet ud fra priserne på et enkelt område.

HVAD ER ULTHERAPY?

Ultherapy er en ikke-invasiv behandling, der bruger mikrofokuseret ultralydsenergi til at løfte og opstramme huden naturligt – uden kirurgi og restitutionstid. Ultherapy udnytter kraften fra ultralyd til at igangsætte en kollagenstyrkende effekt. Modsat lasere, radiofrekvens, kirurgi og andre teknologier, afgiver Ultherapy den rette mængde af ultralydsenergi i den rette dybde og den rette temperatur gennem hudens overflade. Ultherapy er den eneste FDA-godkendte ikke-invasive procedure i USA til at løfte huden i halsområdet, under hagen og ved øjenbrynene samt mindske linjer og rynker på halsudskæringen. Med en Ultherapy-behandling kan vi derfor hjælpe dig til at opnå et friskere og mere ungdommeligt udseende fra øjenbryn til brystkasse.

Ultherapy

Vi har netop nu en kampagne, hvor du ved behandling med Ultherapy for over 19.000 kr., får hele 4 ml. Profhilo med til en værdi af 7.500 kr. Dvs. 2 gratis inkluderede behandlinger.

Booker du en behandling under 19.000 kr., så får du 2 ml. Profhilo til en værdi af 4.500 kr. med i prisen.

Konsultation
0,-
Brynløft
7.000,-
Øjne og brynløft
11.000,-
Hals
11.000,-
Underansigt/opstramning af kæbelinje
14.000,-
Underansigt/kæbelinje og øjne
19.000,-
Underansigt/kæbelinje og hals
19.000,-
Hele ansigtet
23.000,-
Hele ansigtet og hals
26.000,-
Hele ansigtet samt hals og decolté/bryst
30.000,-
Decolté / bryst
14.000,-
Øjne
8.000,-

Se regler for afbestilling nederst på siden.

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud