Peeling

AGLAIA KLINIKKEN TILBYDER FORSKELLIGE EFFEKTIVE PEELING-METODER

Vælger du at få foretaget en peeling, får du en yderst intensiv behandling af din hud i ansigtet og på decolleté. Peeling kan skabe en ensartet og jævn tekstur, kickstarte huden og sætte gang i en fornyelsesproces. Rynker i ansigtet bliver udglattet øjeblikkeligt, da huden bliver strammet op af peelingen. Resultatet af peelingen kan ses lige efter behandlingen.

Peeling er særligt velegnet til:

 • Grovporet hud
 • Små ar
 • Solskadet hud
 • Trist, grå og livløs hud
 • Hyperpigmentering (mørke pletter)
 • Udjævne fine linjer og rynker

Alt afhængig af peelingens koncentration, vil den virke både som en overfladisk peeling og en dybere peeling på celleniveauet i huden. Vi anbefaler ofte, at du får en peeling som et kurforløb med tre behandlinger, med to ugers mellemrum. Peeling kan med fordel på blot én behandling anvendes som en mirakelkur, hvis du ønsker en flot, jævn, smuk og opstrammet hud, inden du fx skal til en særlig begivenhed. Mange tror fejlagtigt, at effektiviteten af peeling kan måles ud fra, hvor kraftig afskalningen er. Det er ikke sandt. Derfor kigger vi altid på din hudtype og dit behov, før vi anbefaler en af vores peelinger til dig. Vi har forskellige former for peeling på Aglaia Klinikken. Du kan vælge mellem den mere dybdegående kliniske Mesoéclat-peeling eller vores populære Fire & Ice frugtsyre-peeling.

MED EN KLINISK MESOÉCLAT-PEELING FÅR DU SYNLIGE RESULTATER!

Vælger du fx vores Mesoéclat-peeling, får du en klinisk behandling, som ikke kan sammenlignes med en almindelig klassisk frugtsyrebehandling. Når du får lavet en klinisk Mesoéclat-peeling, vil den ikke føles behagelig som en almindelig ansigtsbehandling. Det er en mere dybdegående form for peeling, hvor du vil opleve, at huden skaller en smule i de efterfølgende dage, men til gengæld får du et fantastisk resultat. En uge efter første behandling vil din hud fremstå mere ensartet, frisk, vital samt have mere glød og udstråling.

Vælger du en klinisk Mesoéclat-peeling, får du en peeling som indeholder flere funktioner.

Peelingen er yderst fugtgivende og regenererende for hudens celler. Peelingen løsner de øverste inaktive hudceller fra hudoverfladen. Det gør, at huden bliver mindre grov, porerne bliver mindre og rynker minimeres. Hudens forsvarsmekaniske og naturlige reparationsfunktion fornyer og vedligeholder din hud, som samtidig vil føles silkeblød.

MESOÉCLAT-PEELING UDFØRES AF KVALIFICERET PERSONALE

Vores Mesoéclat-peeling bliver udført af uddannet personale, som har de faglige kompetencer til at foretage denne peeling. Vores Mesoéclat-peeling er en proces, hvor peelingen vil trænge længere ned i huden, og derfor vil du opleve let afskalning efter et par dage. Huden vil også blive varm og prikke en smule, når vi udfører behandlingen.

SÅDAN UDFØRES MESOÉCLAT-BEHANDLINGEN

Vi starter altid en peeling med at afrense og afspritte din hud. Bagefter bliver peelingen duppet på huden. Du vil kunne fornemme en let stikken og prikken samtidig med at huden føles varm. Det vil aftage efter kort tid. Efter nogle minutter vil vi påføre peelingen igen. Til sidst får du en afkølende og neutraliserende maske på huden, imens du ligger og slapper af.

Når du har fået foretaget en Misoéclat-peeling, vil huden efter en behandling føles lidt stram, og afskalning vil forekomme efter et par dage. Huden vil de efterfølgende dage afstøde de døde hudceller.

SÆRLIGE FORHOLDSREGLER EFTER MESOÉCLAT-PEELING

Det er vigtigt, at du ikke tager sol, går i svømmehal eller sauna samt påfører make-up minimum 24 timer efter du har fået foretaget peelingen. Risikoen for infektion er meget lille. Du må ikke få lavet peeling, hvis du har herpesudbrud eller har fået lavet kirurgi for nylig. På Aglaia Klinikken anbefaler vi ikke, at du bruger andre produkter, der kan irritere huden under behandlingsforløbet. Det er vigtigt, at du ikke hiver og piller i huden, men lader den restituere i eget tempo og bruger genopbyggende og plejende cremer. Det rådgiver vi dig naturligvis om, inden vi går i gang med peelingen. Hvis du har allergi over for nogle af de aktive stoffer, som peelingen indeholder, anbefaler vi ikke peeling. Det sammen gør sig gældende, hvis du er gravid eller ammer.

MÆRK FORSKELLEN OG FÅ DEN BLØDESTE HUD MED VORES FIRE & ICE FRUGTSYRE-PEELING

Vi tilbyder den anerkendte frugtsyrepeeling Fire & Ice, som giver synlige og langsigtede forbedringer ved at fremme fornyelsen af hudens celler i ansigtet. Denne forholdsvis milde peeling er specielt god til dig, hvis du ønsker at:

 • Fremme fornyelsen af hudens celler
 • Udjævne rynker og fine linjer
 • Minimere åbne porer og give huden mere glød
 • Forbedre uren hud og akne
 • Mindske hyperpigmentering og solskadet hud

Fire & Ice frugtsyre-peelingen består af tre dele. Først bliver din hud afrenset. Derefter påfører vi ”Fire” masken, som indeholder antioxidanter og botaniske syrer, hvilket peeler og renser din hud i dybden. Masken kan føles prikkende og en anelse varm, da de nærende ingredienser, som fx kanel, sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer.
Bagefter påføres en kølende og beroligende maske med ingredienser som hyaluronsyre og grøn te ekstrakt, der virker kølende på huden. Fire & Ice-peeling giver en utrolig flot kulør til din hud, og den vil føles silkeblød.

SKAL VI GIVE DIG EN OPFRISKENDE PEELING, SOM FORNYER DIN HUD?

De resultater, du oplever med en peeling hos os, er i princippet permanente. Huden vil dog, som hos alle andre mennesker, ældes naturligt. Hvis du får foretaget flere peeling-behandlinger, vil du opnå en glat, frisk og fin hud med færre linjer og en smuk og mere ensartet tekstur.
Før vi går i gang med en peeling af din hud, laver vi altid en hudanalyse, hvor vi vurderer, hvilken peeling du har behov for. Du er altid velkommen til at besøge Aglaia klinikken eller kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation.

Priser

Fire & Ice
800,-

 Til opfriskning af huden, reduktion af små ar og linjer

Fire & Ice, kurforløb
2100,-

3 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum

Mesoeclát peeling
1200,-

Til solskadet eller ujævn hud, små ar og acne, hyperpigmentering eller fine linjer og rynker. Giver en mere ensartet og frisk hud med en jævn tekstur

Mesoeclát peeling, kurforløb
3200,-

3 behandlinger med 2 ugers mellemrum

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud