Botox

BOTOX BEHANDLING I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN

På Aglaia Klinikken i hjertet af København tilbyder vi forskellige behandlinger med botox, som kan bruges til at reducere rynker og linjer i ansigtet. Rynker kommer med tiden, fordi musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre, vi bliver, des mere tydelige bliver rynkerne og linjerne. Vi tilbyder forskellige botox behandlinger her i København, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt look.

BOTOX BEHANDLING I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN – DET KAN VI HJÆLPE MED:

 • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
 • Panderynker
 • Rynker over næsen (bunny lines)
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Nedadvendte mundvige
 • Rygerynker på overlæben
 • Lip flip
 • Brynløft
 • Tandkødssmil (gummy smile)
 • Hamsterposer (platysma)
 • Masseter – bred kæbemuskel

HVAD ER BOTOX?

I denne video vil du møde Aglaia Klinikkens indehaver Line Therkildsen, som fortæller om botox behandlinger i København. Line Therkildsen beskriver behandlingen med botox, giver en introduktion til hvad botox er, og så giver hun dig sit syn på botox. Du kan få svar på alle dine spørgsmål i vores tekst under videoen.

SÅDAN VIRKER BOTOX

Botox har den effekt, at den afslapper dine muskler en anelse, så dine rynker bliver reduceret. På Aglaia Klinikken i København sørger vi altid for et naturligt udseende, hvor du bibeholder din mimik i ansigtet.

Botox behandling egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og panderynker, hvor effekten tydeligt ses. Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker reduceres. Botox påvirker ikke de omkringliggende muskler og virkningen er kun lokal i det behandlede område.

Botox har været anvendt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne, hvor det bl.a. blev brugt til muskelsygdomme, urininkontinens og præmature børn. Siden 1990’erne er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger.

Botox kan anvendes i kombination med filler-behandling (også kendt som Restylane, Belotero, Juvederm mm.). Det kan du læse mere om under Filler/Restylane.

Før du kan få foretaget botox behandling i København, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

SÅ LÆNGE HOLDER BOTOX

En botox behandling på Aglaia Klinikken i København har en holdbarhed på 2-6 måneder. Holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet musklen i ansigtet svinder ind, når den ikke bliver aktiveret. Hvis du vil have en optimal effekt af en botox behandling, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt. Du kan altid stoppe med at få behandling med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du udskyder ældningen i huden.

FORHOLDSREGLER FØR BOTOX BEHANDLING

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Aglaia Klinikken i København. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme.

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. På Aglaia Klinikken er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, og du er velkommen til at komme forbi vores klinik på Østerbro i København til en gratis og uforpligtende konsultation.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX BEHANDLING I KØBENHAVN HOS OS

Før vi går i gang med implementering af botox, sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik.

Vi starter med at afspritte din hud i ansigtet på det område, som skal have botox. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.
Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder, der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at svare på dine spørgsmål.

FORHOLDSREGLER EFTER BOTOX BEHANDLING

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Effekten af botox vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 10 dage. Du bliver altid tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre, for at få den ønskede effekt.

MULIGE BIVIRKNINGER OG KOMPLIKATIONER EFTER BOTOX BEHANDLING

Den mængde botox vi anvender til kosmetiske behandlinger er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller en lille karsprængning. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn. De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox.

Resultater

Ofte stillede spørgsmål

HVAD ER FORSKELLEN PÅ BOTOX OG FILLER?

Botox er et muskelafslappende præparat, der anvendes til at reducere mimiske
linjer og rynker. Typisk anvender vi botox i den øvre del af ansigtet til at
reducere linjerne mellem brynene, i panden eller omkring øjnene. Vi kan dog
også mindske “rygerynker” og nupret hud på hagen med botox m.m.
Filler er stabiliseret hyaluronsyre, som vi anvender til at udfylde statiske
linjer, give volumen samt korrigere asymmetri i ansigtet. Vi bruger eksempelvis filler til at
korrigere et bump på næseryggen, til at løfte kindben, opnå læbeforstørrelse eller reducere linjer og rynker i ansigtet.

ER DET FARLIGT AT FÅ BOTOX

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvornår du ønsker og føler du, at har behov for at starte med Botox. Vi ældes alle meget forskelligt. Nogle får kraftige mimiske linjer i en tidlig alder og andre kan vente længe, før de føler behov. På Aglaia Klinikken anbefaler vi dog altid, at du får din første behandling før linjerne bliver rigtig dybe og grove, for her er det langt nemmere at behandle linjerne.
Botox kan også bruges forebyggende – så hvis du ikke er så gammel og ønsker at undgå for mange linjer i ansigtet, kan vi behandle dig med ganske små doser for at udskyde linjernes forekomst.

HVOR HURTIGT VIRKER BOTOX?

Efter din Botox-behandling vil der gå et par dage, før du begynder at se de første tegn på effekt. Herfra vil effekten blive mere og mere tydelig og efter 10-14 dage vil der være fuld effekt af botoxen. Du vil opleve mindre bevægelighed i det behandlede område uden at miste mimikken og fine linjer vil allerede nu være mindsket. Over tid vil de grovere linjer også blive kraftigt reduceret og hvis du kontinuerligt bliver behandlet med Botox, vil du opleve at mange af dem måske helt forsvinder. Der er en grund til, at vi er vilde med denne behandling på Aglaia Klinikken.

FINDES DER FLERE SLAGS BOTOX?

Botox er en overordnet betegnelse for de produkter, der indeholder lægemidlet botulinum toxin type A, som anvendes til behandling af mimiske linjer i ansigtet. Der findes forskellige producenter af lægemidler med botolinum toxin type A. F.eks. producerer Galderma Nordic botox, som hedder Azzalure. Der findes også Dysport, Vistabel mm.

HVOR LANG TID VARER BOTOX?

Det er meget individuelt, hvor længe botox effekten holder. Typisk vil effekten
dog vare et sted mellem 3-6 måneder. Effekten vil typisk forlænges ved
kontinuerlig behandling – dvs. hvis du gentager din behandling de første par gange med 3-4 mdr. mellemrum, så vil der gå længere og længere tid mellem dine behandlinger, da muskulaturen afslappes.

HVOR MEGET KOSTER DET AT FÅ BOTOX?

På Aglaia Klinikken koster behandling af ét område med botox 1900 kr. Et
område kan eksempelvis være behandling mellem brynene. Ønsker du samtidig også
behandling af panden, betaler du for 2 områder botox,
som koster 2900 kr. Prisen sammensættes ud fra hvilke områder, du ønsker
behandlet. Du kan finde en oversigt her på hjemmesiden.

HVAD MÅ MAN IKKE EFTER BOTOX?

Når du er blevet behandlet med botox, skal du undgå at berøre området de første 4 timer for at undgå infektionsrisiko. Derudover skal du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder produktet ud i andre muskler.
Vi anbefaler, at du ikke dyrker hård fysisk træning i 24 timer efter behandlingen eller at læne hovedet for meget ned.

HVORNÅR SKAL MAN STARTE MED BOTOX?

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvornår du ønsker og føler du, at har behov for at starte med Botox. Vi ældes alle meget forskelligt. Nogle får kraftige mimiske linjer i en tidlig alder og andre kan vente længe, før de føler behov. På Aglaia Klinikken anbefaler vi dog altid, at du får din første behandling før linjerne bliver rigtig dybe og grove, for her er det langt nemmere at behandle linjerne.
Botox kan også bruges forebyggende – så hvis du ikke er så gammel og ønsker at undgå for mange linjer i ansigtet, kan vi behandle dig med ganske små doser for at udskyde linjernes forekomst.

BOTOX, HVOR OFTE?

Det er meget individuelt, hvor ofte man skal behandles med Botox. Typisk holder Botox sin virkning et sted mellem 3-6 måneder, før det er tid til en ny behandling. Afhængigt af hvor stærk muskulatur man har i ansigtet, hvor høj forbrænding man har m.v., så vil effekten af botox aftage med forskellig hastighed. Typisk vil du dog skulle behandles af en af vores kosmetiske sygeplejersker 3-4 gange om året.

Priser

1. område
1900,-

Bekymringsrynke mellem bryn, omkring øjne eller pande

Efterfølgende områder
1000,-

Pande, øjne mm.

Alle områder
3500,-

Bekymringrynke mellem bryn, omkring øjne og pande

Gummy smile
750,-

Tandkødssmil

Nedadvendte mundvige
650,-

“Sur” mund/løft af mundvige

Bunny lines
650,-

Rynker på næse

Rynker på overlæbe/Lip Flip
650,-

Rynker på læbe/lille løft af overlæbe

Masseter/kæbemuskel
fra 2000,-

Bredt kæbeparti

Kontrol
0,-

Ca. 14 dage efter behandling

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud