KLERESCA LYSTERAPI

KLERESCA® LYSTERAPI I KØBENHAVN

Drømmer du om at få en smukkere hud? Måske vil du gerne mindske ar og rynker eller reducere de irriterende, grove porer i ansigtet?

Som en af de første klinikker i Danmark kan vi nu tilbyde Klerescas hudforyngende lysterapi på Aglaia Klinikken i København. En skånsom, smertefri og effektiv behandling, som giver veldokumenterede og synlige resultater.

Hvad er Kleresca lysterapi?

Når huden ældes, vil den ikke længere være så hurtig til at producere nye celler, fordi kollagen-niveauet i huden falder. Din hud har brug for proteinet kollagen for at holde sig fast og spændstig. Når kollagen-niveauet i huden falder, vil din hud derfor begynde at ”falde sammen” og du vil få fine linjer og rynker.

Klerescas lysterapi er baseret på en helt ny dermatologisk teknologi, som skaber et særligt lys, der stimulerer hudens egen helingsproces. Klerescas lys terapi forynger og forbedrer din huds kvalitet ved at udnytte hudens egne processer til at øge produktionen af kollagen, så huden genopbygger sig selv og forbliver spændstig.

Med Klerescas lysterapi forbedrer du din huds kvalitet og struktur, så den bliver mere fast og ser yngre ud. Derfor kan man med rette kalde behandlingen hudforyngende.

Kleresca lysterapi fungerer ved at:

  • Fremme kollagenproduktionen med 400 %
  • Reducere porestørrelsen
  • Reducere fine linjer og rynker
  • Reducere ardannelse
  • Forbedre hudens generelle struktur og kvalitet

KLERESCA ROSACEA

Baseret på en ny teknologi inden for dermatologien bruger Kleresca® Rosacea Treatment fluorescerende lys til at stimulere hudens egne regenererings-mekanismer.
Behandlingen er ikke-invasiv. udviklet til målrettet behandling af rosaceasymptomer.

Reducerer inflammation, hvilket reducerer forekomsten af papler (knopper) og pustler (pusholdige blærer)
Reducerer erythema og blussen idet den forbedrer mikrovaskulariseringen.
Reducerer hudens generelle stressniveau, hvilket reducerer den brændende og sviende fornemmelse.
Inducerer en helingsrespons og forbedrer dermed den generelle hudkvalitet.

Behandlingen er beregnet til patienter, der lider af rosacea og som har en meget følsom hud. Patienterne beskriver Kleresca®-behandlingen som en rar og behagelig oplevelse, hvor det føles som om, at man er en tur i sydens sol og varme i 9 minutter.

Sådan foregår behandling med Kleresca lysterapi på Aglaia Klinikken

Når du skal behandles med lysterapi på Aglaia Klinikken i København, vil du indledningsvist få en uforpligtende samtale med specialsygeplejerske Line Therkildsen. Her har du mulighed for at stille spørgsmål, og Line kan planlægge dit forløb ud fra dine ønsker og behov. Mange vælger at få foretaget behandlingen i ansigtet, men den er også effektiv på halsen, brystet og hænderne. Man kan også med fordel anvende Kleresca lysterapi i kombination med andre behandlinger på klinikken.

Før hver behandling renses huden grundigt af. Herefter påføres den specialudviklede Klerescas-gel med kromoforer. Gelen belyses i 9 minutter med Klerescas multi-LED-lampe, så hudens kollagenproduktion og heling stimuleres. Til sidst fjernes gelen, og huden renses igen og påføres plejende produkter.
Behandlingen udføres en gang om ugen i fire uger. Allerede efter de første behandlinger vil du se forbedringer i din hud, men du vil også se langsigtede forbedringer, når den sidste behandling er afsluttet. Du kan således forvente, at din hud bliver smukkere, selv efter endt behandling, og holdbarheden er dokumenteret at vare mindst et år.

EN HURTIG BEHANDLING MED FÅ ELLER INGEN BIVIRKNINGER

Med Klerescas hudforyngende lysterapi får du en smertefri og skånsom behandling med få eller ingen bivirkninger. Efter endt behandling kan du opleve rødme, som aftager i løbet af en time – og i nogle tilfælde en let bronzefarvning af huden. Disse bivirkninger vil dog aftage inden for 24 timer efter behandlingen. Nogle vil slet ikke opleve bivirkninger. Derfor kan du, efter endt behandling, vende tilbage til dine daglige gøremål.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved enhver behandling på Aglaia Klinikken. Ønsker du at vide mere om Klerescas hydforyngende lysterapi, kan du derfor altid kontakte os og få en gratis og uforpligtende snak om behandlingen.

Resultater

Priser

Skinrejuvenation - 1 behandling
1800,-
Skinrejuvenation - 4 behandlinger
6900,-

med en uges mellemrum

Rosacea Treatment - 1 behandling
1700,-
Rosacea Treatment - 4 behandlinger
6200,-

med en uges mellemrum

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud