Om Aglaia Klinikken

Se videoen om klinikken

Aglaia Klinikken er placeret centralt på Østerbro i lyse og imødekommende lokaler, hvor stemningen er nærværende og professionel. Vi vægter diskretion og kvalitet højt, og vi vil altid sørge for, at du føler dig godt tilpas under enhver behandling.

Mød teamet

LINE THERKILDSEN

Line Therkildsen er ejer af Aglaia Klinikken og er specialuddannet sygeplejerske i kosmetiske behandlinger indenfor dermatologi, plastikkirurgi samt laser- og injektionsbehandlinger siden 2012, hvilket gør hende til en yderst erfaren behandler. For at opnå ovenstående kompetencer og autorisationer skal man superviseres og godkendes af speciallæger indenfor det specifikke speciale, hvorefter man certificeres og registreres hos Sundhedsstyrelsen, som er et krav for at kunne udføre ovenstående behandlinger.

Line har inden opstart af Aglaia Klinikken arbejdet på Aleris-Hamlet Privathospital som ansvarlig for det kosmetiske speciale på plastikkirurgisk afdeling. Udover disse behandlinger er hun uddannet mikropigmentist og linergist.

Line deltager ofte i kongresser og konferencer samt danske og internationale kurser for konstant at holde sig ajour med de nyeste behandlingsteknikker samt forbedre og optimere sine behandlinger.

HENRIKA

Henrika er hudterapeut og mikropigmentist/linergist på klinikken. Henrika har været uddannet siden 2002 og har derfor mange års erfaring i branchen. Hun er desuden uddannet Makeup artist i 2003, Negletekniker i 2004 og Eyelash Extensions Expert i 2011. Hun blev uddannet mikropigmentist hos Nouveau Art i 2015.

Med sine mange år bag sig indenfor skønhed, velvære og hudpleje, har hun en naturlig forståelse for æstetiske behandlinger. Hun har været selvstændig med egen hudplejeklinik i mange år, men har nu valgt at sælge sin klinik til fordel for drømmen om at blive kosmetisk sygeplejerske.

Henrika vil varetage alle hudplejebehandlinger samt permanent make-up og Cooltech fedtfrysning.

ALISA

Alisa er uddannet kosmetolog og mikropigmentist og har været i skønhedsbranchen i mere end 10 år. Hun har et virkelig skarpt øje for æstetik og sætter en ære i at udføre naturlige og smukke resultater på en varm og omsorgsfuld måde. Alisa har et hav af kurser bag sig, særligt indenfor permanent make-up. Hun er yderst perfektionistisk og detaljeorienteret.
Alisa er født i Letland, men er dansk gift og har en datter. Du vil møde Alisa, når du skal have lavet permanent make-up samt diverse ansigtsbehandlinger.

MAJA

Maja er uddannet advokatsekretær og arbejder som receptionist på klinikken. Maja har mange års erfaring på det administrative felt, men har i de sidste 3 år arbejdet i tøjbranchen og er blevet særlig glad for den personlige og positive kontakt til kunder. Da Maja ligeledes har en naturlig interesse indenfor æstetik og skønhed, passer hun godt ind i teamet på klinikken. Maja er meget serviceminded og imødekommende – og du vil altid blive taget godt imod af hende.

JOSEFINE

Josefine Bandier er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen på Aglaia Klinikken til kosmetisk behandling med botulinumtoksin samt ikke-permanente fillers.

Josefine er uddannet læge ved Københavns universitet i 2009 og har en PhD indenfor hudbarrieren, som er lavet i samarbejde med Videncenter for Allergi og Statens Serum Institut. Hun er uddannet speciallæge i Dermato-venerologi (hud- og kønssygdomme) i 2020, men har arbejdet indenfor hudlægespecialet siden 2010.

Josefine har erfaring både fra hospitalsafdelinger samt private hudlægeklinikker og har bred klinisk erfaring som hudlæge. Hun arbejder desuden som klinisk lektor ved Københavns universitet og har mange års erfaring i at formidle viden på forståelig vis.

Josefine har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling indenfor laserbehandlinger, injektionsbehandlinger herunder filler og botox.

Du vil møde Josefine ved konsultationer til botox og/eller fillers.

STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud