Restylane & filler

FÅ RESTYLANE BEHANDLING I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN

Det er helt naturligt, at hudens kvalitet ændres med tiden. Solens skarpe stråler, alder og miljø vil på sigt skabe rynker og linjer i huden. Du har mulighed for at genoprette hudens spændstighed, fylde og struktur med Restylane. Vi tilbyder forskellige behandlinger med Restylane, som kan genoprette dit ansigts volumen og reducere rynker og linjer. Restylane er også kendt som filler, som er en generel betegnelse for produktet. På Aglaia Klinikken bruger vi produktet Restylane, som er et anerkendt og gennemtestet produkt på verdensplan. Vi anvender også Belotero, som er et nyere produkt på markedet, hvilket også skaber fantastiske resultater.

Når vi bruger Restylane i vores behandlinger, vil produktet udfylde huden og skabe en fin, jævn og ensartet overflade. Med tiden bliver vores niveau af hyaluronsyre, elastin og kollagen nedbrudt i huden. Restylane består af vand og hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, der eksisterer naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyren i Restylane binder væske, og derfor vil din hud blive mere fast og fyldig, når vi bruger Restylane i vores forskellige behandlinger til ansigtet.

RESTYLANE ER EN IKKE-PERMANENT-FILLER MED MANGE MULIGHEDER!

Restylane kan anvendes på flere steder i ansigtet, som trænger til ekstra fylde.
Restylane kan helt nøjagtigt hjælpe dig med at:

 • Udligne linjer omkring munden
 • Reducere linjer fra næsen og ned
 • Fjerne nedadvendte mundvige
 • Opnå læbeforstørrelse
 • Opbygge kindben
 • Reducere arvæv
 • Fjerne mørke rander og indfald under øjnene
 • Opbygge og genskabe harmoni på næsen
 • Reducere indfald/hulrum ved tindingerne
 • Opbygge og definere hagepartiet
 • Definere kæbelinjen
 • Give let fylde og vitalitet til hænder
 • Reducere rynker og linjer på brystkassen
 • Løfte tunge øreflipper

Når vi laver Restylane-behandlinger, bruger vi ofte en kombination af Restylane og botox/Azzalure for at opnå et pænt resultat. En behandling med Restylane påvirker ikke mimikken i dit ansigt, og vi sigter altid efter et naturligt udtryk. Før vi kan lave en behandling med Restylane, skal du have en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske eller plastikkirurg – senest 48 timer inden din behandling.

RESTYLANE SKINBOOSTER

Restylane Skinbooster er blevet en yderst populær behandling på klinikken. Skinboosteren arbejder en smule anderledes end den almindelige Restylane filler, idet konsistensen er anderledes og formålet med denne ikke er at skabe volumen i huden, men at give glød og hydrere huden indefra.
Skinboosteren består af krydslinket hyaluronsyre, som har en meget lang holdbarhed og ved hjælp af små prik i huden, vil man dermed opnå en mesoterapeutisk effekt, hvilket kan påvirke arvæv, fine linjer/rynker, ustruktureret hud samt grove porer. Den udmærker sig ved at være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten væsentligt ved at give spændstighed og glød, idet den hydrerer og opstrammer huden indefra.
Restylane Skinbooster kan anvendes i hele ansigtet, på hænder, hals og brystkassen.
Hudens elasticitet og struktur vil ændres markant ved et kurforløb, hvor vi bygger resultatet op. Holdbarheden kan variere fra 1-2 år.

Videoer

INTRODUKTION TIL RESTYLANE & filler

Aglaia Klinikkens indehaver, Line Therkildsen, fortæller om vores restylane/filler behandlinger. 

INTRODUKTION TIL FILLERBEHANDLING

I denne video ser man, hvordan en konsultation omkring filler samt behandling af tåretrug og brynløft foregår på Aglaia Klinikken.

LÆBE BEHANDLING

Se en introduktion af, hvordan en konsultation og behandling af læber foregår på Aglaia Klinikken.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED RESTYLANE

Sammen kigger vi på dit ansigt og snakker om, hvilke områder du ønsker vi skal behandle. Før vi udfører en Restylane-behandling, afspritter vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere Restylane ind i huden i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en Restylane-behandling. Selve behandlingen tager mellem 5-20 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

RESTYLANES HOLDBARHED

Når vi anvender Restylane, varierer holdbarheden alt efter, hvilket område i ansigtet Restylane anvendes til. Generelt er holdbarheden på Restylane 6-12 måneder for de fleste områder i ansigtet. Restylane kan holde op til 18 måneder, hvis det bruges til behandling af kindben.
På Aglaia Klinikken tager vi naturligvis en snak med dig om, hvor lang en holdbarhed dit behandlede område vil have.

BIVIRKNINGER EFTER BEHANDLING MED RESTYLANE

Der kan forekomme gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter behandling med Restylane. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Restylane kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk. Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med Restylane, er det muligt at få Restylane opløst med hylase.

SÆRLIGE FORHOLDSREGLER

Når du har fået behandling med Restylane, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med Restylane for at sikre, at alt er som det skal være.

Ofte stillede spørgsmål

ER DET FARLIGT AT FÅ FILLER?

Nej, det er ikke farligt at få filler. Som med alle andre injektionsbehandlinger kan
der opstå lokal ømhed, rødme, hævelse og blå mærker. Man kan også injicere filler direkte i et kar. Dette kan dog opløses øjeblikkeligt med et enzym, som nedbryder filleren. Det har vi naturligvis på klinikken.
Forud for din første behandling med filler ved Aglaia Klinikken skal du altid til en
konsultation ved en af vores kosmetiske specialsygeplejersker, som er
godkendte af STPS til at udføre behandlingen.

HVAD KOSTER DET AT FÅ FILLER?
Prisen på filler varierer alt efter, hvor meget man skal have lagt i. Prisen starter fra 2100 kr. for en skinbooster og op til 3200 kr. for mørke rande/tåretrug, som er en yderst populær behandling. Læber koster 3000 kr. for 1 ml. f.eks. Skal du have mindre i, vil prisen være på 2300 kr.
HVAD ER DEN BEDSTE FILLER?

Det er meget individuelt, hvordan og på hvilken måde, man vurderer den “bedste filler”. Det afhænger meget af behandlerens erfaring, præferencer, teknik mm. På Aglaia Klinikken anvender vi de fillers, som vi mener er de absolut bedste til de forskellige områder i ansigtet. Dette er bl.a. Belotero, Restylane og Teosyal.

ER FILLER OG RESTYLANE DET SAMME?

Fillers er en generel betegnelse for de forskellige produkter såsom Restylane, Belotero, Teosyal mm. Der findes mange forskellige producenter af fillers og Galderma er en af dem, som producerer f.eks. Restylane.
På Aglaia klinikken tilbyder vi forskellige typer af fillers, som vi har anvendt i mange år og mener, er de absolut bedste. Vi har forskellige typer af fillers for at kunne tilpasse behandlingen på bedste vis til dig og dit behov

HVOR LANG TID HOLDER FILLER?
Holdbarheden afhænger af typen af filler og hvor den anvendes, men ligger
typisk et sted mellem 4-12 måneder.
Filler i læberne vil som regel have en lidt kortere holdbarhed end filler på hagen
eller kindbenene, da man i læberne anvender en blødere produkt. Derudover er
der større blodgennemstrømning og bevægelse i læberne end på hage og
kindben eksempelvis.
ER FILLERS PERMANENT?
De fillers, vi anvender, er altid ikke-permanente fillers. Det betyder, at de over tid
langsomt bliver nedbrudt af kroppen. Typisk har fillers en holdbarhed på 4-
12 måneder. Permanente fillers må kun anvendes af læger og anvendes også kun i et begrænset omfang i Danmark.
HVAD ER FILLER LAVET AF?
Filler en en klar gel bestående af vand og hyaluronsyre, som begge er naturlige
bestanddele i menneskekroppen. Filleren kan injiceres i ansigtet og skabe
vævsfylde og udglatte statiske linjer eller udfylde indfald, bl.a. under øjnene, i læberne mm.

Priser

1 ml. Restylane/filler
3000,-
Mørke rande/indfald under øjnene
3200,-

Aglaias signaturbehandling. Holdbarhed 1 år.

Næse
2500,-
2 ml. Restylane/filler
5450,-
3 ml. Restylane/filler
7000,-
0,6 ml. filler
2300,-
1 ml. Restylane Skinbooster
2200,-

Til at booste, opfriske og definere huden

3 ml. Restylane Skinbooster
5200,-

Som et kurforløb med 1-2 ugers mellemrum

Lokalbedøvelse som injektion
250,-
Kontrol
0,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud