Profhilo/jalupro

SOMMERKAMPAGNE – 25% PÅ PROFHILO/JALUPRO 

 

UNIK OG REVOLUTIONERENDE BEHANDLING TIL SLAP OG LØS HUD

FÅ PROFHILO I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN

Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet, hvorved huden bliver slap samt mindre spændstig og elastisk. Dette sker ved, at mængden af særligt hyaluronsyre falder drastisk. Sammen med hyaluronsyre er kollagen- og elastin de vigtigste faktorer for opretholdelse af en fast og spændstig hud. Allerede fra 30-års alderen falder mængden af disse proteiner, og derfor er det de tre faktorer, som er de vigtigste at opretholde og stimulere, hvis du ønsker en fast og spændstig hud. På Aglaia Klinikken bruger vi den innovative og revolutionerende behandling, Profhilo.

Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre, som dog er anderledes end den form for filler, som vi kender i forvejen. Profhilo opbygger IKKE volumen som de klassiske fillers, men fungerer som en biostimulator, som stimulerer din egen kollagen- og elastinproduktion i huden samt skaber et højnet fugtniveau, idet den består af varmebehandlet hyaluronsyre – derved er Profhilo opstrammende, fugtende og udglatter løs, kreppet og slap hud men uden den volumengivende effekt.

Når vi bruger Profhilo i vores behandlinger, vil produktet skabe en  mere fin, jævn og ensartet hud.

PROFHILO ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHEDER!

Profhilo kan anvendes på flere steder, som trænger til at blive opstrammet og udglattet eller hvis du ønsker at forebygge løs og slap hud.
Særligt kan Profhilo hjælpe dig med at blive opstrammet i følgende områder:

  • Kæbelinjen/hamsterposer.
  • Halsen
  • Linjer omkring munden
  • Hænder
  • Arme

Når vi laver Profhilo-behandlinger, kan vi vælge at bruge en kombination af Restylane og botox/Azzalure for at opnå et bedre resultat. En behandling med Profhilo påvirker ikke mimikken i dit ansigt. Før vi kan lave en behandling med Profhilo, skal du have en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske eller plastikkirurg – senest 48 timer inden din behandling.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED PROFHILO

Sammen kigger vi på dit ansigt og snakker om, hvilke områder du ønsker vi skal behandle. Før vi udfører en Profhilo-behandling, afspritter vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere Profhilo ind i huden i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Profhilo injiceres i små depoter lige under huden, hvorefter man vil opleve let, lokal hævelse, som dog aftager hurtigt. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en Profhilo-behandling. Selve behandlingen tager mellem 5-25 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

PROFHILOS HOLDBARHED

Holdbarheden på Profhilo er ca. 6-12 måneder. Du skal altid have 2 behandlinger med Profhilo første gang, du bliver behandlet. Alt efter udgangspunkt og hudtype, anbefaler vi en enkelt ekstra behandling 6-12 måneder efter den første behandling.

BIVIRKNINGER EFTER BEHANDLING MED PROFHILO

Der kan forekomme gener som rødme, ømhed, små blå mærker og let hævelse efter behandling med Profhilo. Disse gener ses typisk samme dag, men vil aftage hurtigt. Profhilo kan masseres dagen efter, hvis de små depoter ikke aftager hurtigere end forventet. Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med Profhilo, er det muligt at få Profhilo opløst med hylase.

SÆRLIGE FORHOLDSREGLER

Når du har fået behandling med Profhilo, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med Profhilo for at sikre, at alt er som det skal være.

Du kan finde priser på Profhilo i vores prisoversigt, samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.

Resultater

Ofte stillede spørgsmål

HVAD ER PROFHILO?

Profhilo er klassificeret som en ikke-permanent filler bestående af hyaluronsyre, men som adskiller sig fra andre filler-typer ved ikke at opbygge volumen. Profhilo fungerer som en biostimulator, som booster din kollagen- og elastin-produktion i huden. Ydermere øger den fugtniveauet i huden, da den består af varmebehandlet hyaluronsyre. Profhilo er opstrammende, fugtende og udglattende på løs, kreppet og slap hud.

ER PROFHILO EN PERMANENT FILLER?

Nej, Profhilo er ikke en permanent filler. Profhilo består af hyaluronsyre, som er naturligt forekommende i huden og er kun i huden i den tid, den fungerer som biostimulator. Resultatet vil vare op mod et år. Profhilo booster din kollagen- og elastinproduktion og vil efter 4 uger være nedbrudt og efterlader derefter huden opstrammet, fugtet og udglattet. Vi anbefaler altid 2 behandlinger med en måneds mellemrum første gang og herefter genbehandling efter 6-8 måneder.

HVAD KOSTER PROFHILO?

Til en Profhilo behandling i ansigtet anvender vi på Aglaia Klinikken 2 ml. Profhilo, som koster 4500 kr. Første gang skal du have behandling ad to omgange for at opnå et tilfredsstillende og længerevarende resultat og her vil prisen være i alt 7500 kr. for de to behandlinger med en måneds mellemrum.

HVOR LANG TID HOLDER PROFHILO?

Første gang du behandles med Profhilo, skal du have to behandlinger. Herefter vil resultatet holde i 6-12 måneder. Det er derfor også efter 6-12 måneder, vi anbefaler, at du får en opfriskende behandling for dermed at kunne bevare den ønskede effekt. Ved den opfriskende behandling kan du derimod nøjes med at få en enkelt behandling i modsætning til første gang, du blev behandlet med Profhilo.

ER PROFHILO FARLIGT?

Nej, Profhilo er ikke farligt. Profhilo består – ligesom andre typer fillers – af hyaluronsyre, som er naturligt forekommende i kroppen. Der kan i forbindelse med behandlingen forekomme nogle få bivirkninger. Du kan opleve rødme, ømhed, små blå mærker og let hævelse efter en behandling med Profhilo. Disse gener ses typisk samme dag, men vil aftage hurtigt. Profhilo kan masseres dagen efter, hvis de små depoter ikke aftager hurtigere end forventet.

HVAD KAN MAN GØRE VED KREPPET HUD?

Til behandling af kreppet hud på ansigt og hals vil vi på Aglaia Klinikken anbefale behandling med Profhilo. Profhilo, som består af hyaluronsyre vil i løbet af 4 uger efter behandlingen stimulere din huds kollagen- og elastinproduktion, således at din hud efterfølgende vil være mere fugtet, udglattet og opstrammet. Det er en virkelig effektiv behandling til kreppet hud. Der er også mulighed for at blive behandlet med Skinbooster, hvor man lægger produkt direkte i den kreppede hud. Dette kan vi afgøre ved en gratis og uforpligtende konsultation.

VIRKER PROFHILO?

Ja, Profhilo virker. Resultatet af Profhilo-behandlingen kommer over tid. Efter ca. 3-4 uger vil du opleve en synlig bedring af din hudkvalitet. Den vil fremstå mere fugtet, de fine linjer vil være mindsket og huden vil være opstrammet. Du vil måske også allerede her opleve, at huden er mere elastisk.

Priser

SOMMERKAMPAGNE – 25% PÅ PROFHILO/JALURO

Profhilo 2 ml.
4500,-

Husk lovpligtig konsultation ved første besøg klinikken

Profhilo 4 ml.
7500,-

Husk lovpligtig konsultation ved første besøg klinikken

Jalupro 2,5 ml.
4500,-

Jalupro er tilsvarende Profhilo, men med aminosyrer, som øger collagensyntesen.

Jalupro 5 ml.
7500,-

Jalupro er tilsvarende Profhilo, men med aminosyrer, som øger collagensyntesen.

Ejal 40, 2 ml.
3000,-

1 behandling

Ejal 40, 4 ml.
5000,-

2 behandlinger

Ejal 40, 6 ml.
7000,-

3 behandlinger

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud