Cooltech fedtfrysning

SOMMERKAMPAGNE PÅ COOLTECH – KR. 3.000 PR. OMRÅDE 

 

FEDTFRYSNING KØBENHAVN

 

 

FRYS FEDTET VÆK PÅ AGLAIA KLINIKKEN

De fleste har på et tidspunkt drømt om at komme af med nogle af kroppens overflødige fedtdepoter. Måske er det blot de særligt genstridige områder, der driller? Mavedellen eller de lidt for bløde lår, som ikke rigtig forsvinder, selvom du både spiser sundt eller træner.

Giv dig selv og din krop en hjælpende hånd med en fedtfrysning på Aglaia Klinikken i København. En ufarlig og smertefri metode som giver gode, veldokumenterede resultater, der tilmed er permanente.

FEDTFRYSNING I KØBENHAVN

Vi kan hjælpe med:

  • Maven (øvre og nedre)
  • Flankerne (sidedeller)
  • BH-dellen
  • Hofteområdet
  • Yder- og inderlår
  • Overarme
  • Mandebryster
  • Knæ
  • Under ballerne
  • Halsen / dobbelthage

HVAD ER FEDTFRYSNING?

På Aglaia Klinikken i København foretager vi frysning af fedt ved hjælp af Cooltech teknologi. Fedtfrysnings-maskinen bruger kryolipolyse, som fryser fedtcellerne via et kontrolleret kølingssystem. Det resulterer i en samlet reduktion af fedtceller, som ikke kommer tilbage. Metoden foregår helt uden kirurgiske indgreb, og er dermed væsentlig mere sikker og uproblematisk end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion.
Fedtfrysning er en yderst effektiv behandling, hvis virkning kan sammenlignes med kirurgisk fedtsugning. Du opnår en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på én enkelt behandling.

Frysning af fedt med Cooltech teknologi er en gennemtestet og veldokumenteret behandlingsform. Der er foretaget kliniske studier på baggrund af over 1.100.000 behandlinger. Kundetilfredsheden blandt forsøgspersonerne lå på 95% efter behandlingen. Et imponerende resultat, som taler sit tydelige sprog: Fedtfrysning virker!

FORDELENE VED FRYSNING AF FEDT

Der er mange fordele ved fedtfrysning. Den mest markante er, at man allerede kan se et resultat efter én enkelt behandling. Derudover er fedtfrysning smertefrit, og kræver derfor ikke særlige hensyn efterfølgende. Du kan tage tilbage til jobbet eller skolen lige efter behandlingen, og fortsætte dine daglige gøremål.
Fedtfrysning er meget mere skånsom end fedtsugning, og egner sig særligt godt til de områder, der kan være ekstra genstridige, også selvom du træner eller har en normal BMI. Det er dermed en oplagt behandlingsform, hvis du ønsker fedtreduktion i et specifikt område.

FRYS FEDTET VÆK FOR ALTID

Cooltech fedtfrysning påvirker det dybere fedtlag i kroppen – derfor skal kroppen efterfølgende have tid til at rydde op i vævet, og transportere de nedbrudte fedtceller væk. Denne proces varer ca. 14 dage. Herefter bliver resultat langsomt tydeligere. Efter 8-12 uger ses det endelige resultat. Behandlingen kan herefter gentages, hvis du ønsker det, men hos langt de fleste er én behandling nok.

Videoer

Introduktion til fedtfrysning

Cooltech konsultation

Cooltech behandling

SÅDAN FOREGÅR EN FEDTFRYSNING I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN

Når du skal have foretaget en fedtfrysning på Aglaia Klinikken i København, starter du med en indledende og uforpligtende samtale med ejer og sygeplejerske Line Therkildsen. Line er specialuddannet i kosmetiske behandlinger og har mange års erfaring inden for faget. Du kan derfor få svar på alle de spørgsmål du måtte have, inden det videre forløb planlægges og igangsættes.

På behandlingsdagen foregår selve fedtfrysningen i et stort, lyst lokale på Aglaia Klinikken. Du får både tilbudt te, kaffe og snacks. Behandlingen varer 70 minutter, og foregår ved at Cooltech-applikatoren suger fedtvævet ind med et vakuumtryk, hvorefter en kontrolleret kulde påvirker området, som derved får fedtcellerne til at gå til grunde. Herefter transporteres fedtcellerne væk via kroppens eget lymfesystem og udskilles naturligt.

Vakuumtrykket kan stramme lidt i huden de første 10 minutter, men teknologien er skånsom og gør ikke ondt. Kulden vil du også kunne mærke lokalt, og du kan efter behandlingen opleve en prikken, som kan komme og gå. Skulle der mod forventning opstå svage smerter, kan disse dog hurtigt afhjælpes med let smertestillende.

Under behandlingen bliver du pakket godt ind i bløde tæpper, så behandlingstiden bliver så behagelig som mulig. Du kan slappe af, læse eller arbejde på din computer imens. Der er ingen restitutionsperiode efter fedtfrysningen, og du vil derfor kunne fortsætte med dine daglige gøremål eller aktiviteter, efter at behandlingen er gennemført. Der kan dog forekomme lidt hævelse og ømhed i det behandlede område i et par uger. På maven kan man også få en ”sovende” fornemmelse. Efter et par uger er det imidlertid helt væk, og du har dermed kun det endelige resultat at se frem til.

Vil du gerne vide mere om frysning af fedt, er du altid velkommen til at kontakte Aglaia Klinikken for en gratis og uforpligtende snak. Her får du professionel rådgivning og effektive behandlinger, som vil bringe glæde lang tid fremadrettet.

Se før- og efter-billeder på fedtfrysning nederst på siden. Husk at trykke på selve billedet, så du kan se hele resultatet.

Det siger kunderne

“Jeg har fået foretaget en fedtfrysning hos søde, profesionelle Line på Aglaia klinikken i København – både på indersiden og oversiden af mine knæ. Mine knæ har altid været et issue for mig. De var store og fedtholdige til trods for intensiv træning med løb og vægte. Jeg har aldrig formået at træne dem mindre. Mine fedtdepoter rundt om knæene er bare store, selvom jeg ellers er slank.

Fedtfrysning var løsningen. Der gik præcis 10 uger, og pludselig så det ud som om, der var taget en stor bid af fedtdepoterne – mest over knæene, men også i siderne. Jeg blev overrasket og meget glad, da resultatet blev synligt. Nu går jeg igen i kjoler og elsker at mine flashe ben.

Behandlingen gjorde ikke ondt, og der var ikke andre gener end lidt følelsesløshed i det behandlede område, som forsvandt igen efter lidt tid. Jeg har nu også fået fedtfrysning af mine inderlår på Aglaia Klinikken og afventer spændt resultatet.”

“Fedtfrysning er den bedste løsning mod genstridige fedtdepoter som, til trods for målrettet træning, ikke bliver mindre. Jeg ville blive nødt til at tabe mig alt for meget, hvis jeg selv skulle opnå samme resultat. Derfor er jeg virkelig glad for, at jeg fik foretaget fedtfrysningen hos Line. Det er alle pengene værd.

Line er super professionel og ærlig. Man får en troværdig og realistisk vurdering af behandlingens effekt. Jeg vil til enhver tid anbefale Aglaia Klinikken, hvis du gerne vil have foretaget en fedtfrysning.

Nu glæder jeg mig bare til sommer, hvor jeg vil cykle rundt i København i korte kjoler uden strømpebukser.”

– Kathrine, kunde på Aglaia Klinikken

Resultater

Ofte stillede spørgsmål

HVOR EFFEKTIV ER FEDTFRYSNING?

Cooltech fedtfrysning er en gennemtestet og veldokumenteret behandlingsform. Det er en yderst effektiv behandling til reduktion af genstridige fedtdepoter. Ved en enkelt Cooltech-behandling opnår du en reduktion af fedtvæv på op mod 20-25%. Kundetilfredsheden blandt forsøgspersoner lå på 95 % efter behandlingen – hvilket er et virkelig imponerende resultat. 

ER DET FARLIGT AT FÅ FEDTFRYSNING?

Nej, det er bestemt ikke farligt at få en fedtfrysning. Den kontrollerede nedkøling af området vil udelukkende have en effekt på fedtcellerne og altså ikke skade det resterende væv. Ved en Cooltech-behandling anvender man blandt andet en særlig membran, som bliver lagt på din hud inden håndstykket påsættes. Membranen beskytter din hud, så den ikke får forfrysninger.  Der kan forekomme få bivirkninger lige efter din behandling. Huden i det behandlede område kan være rød, hævet og nogle gange kan der forekomme blå mærker. Derudover oplever nogle lidt følelsesløshed eller en prikkende/stikkende fornemmelse i området. Det vil alt sammen aftage i løbet af et par dage eller uger.

HVAD KOSTER EN FEDTFRYSNING?

En fedtfrysning koster mellem 3500-7000 kr. på Aglaia Klinikken. Prisen afhænger af, hvilke områder du ønsker behandlet. Ønsker du behandling af flere områder, så bliver prisen billigere. Vi sammensætter altid en pakke til dig, som ønsker flere områder behandlet på samme tid eller flere behandlinger på sigt. 

HVORDAN FJERNER MAN DOBBELTHAGE?

På Aglaia Klinikken behandlinger vi uønsket fedtvæv på hagen med Cooltech fedtfrysning. Ved hjælp af et specialudviklet håndstykke til lige netop dobbelthagen, kan vi nedkøle fedtvævet således at fedtcellerne i området går i stykker. Det er en effektiv og sikker behandling helt uden behov for bedøvelse og kirurgi. Typisk vil du skulle have 2 behandlinger i området med 3 måneders mellemrum.

HVOR LANG TID HOLDER EN FEDTFRYSNING?

Resultatet af en Cooltech fedtfrysning er vedvarende. De fedtceller, som har været behandlet vil være ødelagte for altid. Ved en traditionel slankekur vil dine fedtceller blot blive mindre og derfor også større igen, hvis du tager på. Ved en fedtfrysning vil det ikke være muligt, da cellerne som sagt er permanent destruerede. De fedtceller som er tilbage, vil – som alle andre fedtceller – fortsat kunne blive større og mindre.

HVAD ER BEDST FEDTSUGNING ELLER FEDTFRYSNING?

Det er svært at sammenligne fedtfrysning og fedtsugning som sådan. Ved en fedtsugning kan man fjerne mere fedt, men det er langt mere indgribende med potentielt flere komplikationer. Fedtfrysning reducerer fedtet i mindre grad, men med meget lav risiko for komplikationer. Fedtfrysning er et virkelig godt alternativ til fedtsugning, hvis man ønsker en ukompliceret behandling, hvor man kan genoptage daglige gøremål straks efter. Det er desuden muligt at gentage en behandling med fedtfrysning i samme område, hvis man ønsker fedtdepoterne yderligere reduceret.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ FEDTSUGNING ELLER FEDTFRYSNING?

Den helt store forskel på de to behandlinger er, at fedtsugning er et kirugisk indgreb og det er fedtfrysning IKKE. En fedtsugning udføres kirurgisk, hvor man anvender bedøvelse, og hvor du vil have længere restitutionstid. Det er altså et noget større indgreb end en fedtfrysning, hvor man i langt de fleste tilfælde kan tage på arbejde efterfølgende. 

Om man skal vælge den ene behandling frem for den anden afhænger af, hvor meget uønsket fedtvæv, der er tale om. Det vil vores kosmetiske specialsygeplejersker på Aglaia Klinikken kunne vejlede dig i. 

Priser

SOMMERKAMPAGNE PÅ COOLTECH – KR. 3.000 PR. OMRÅDE (NORMALPRIS KR. 7.000)

Konsultation
0,-
Mave (øvre eller nedre) Hals/dobbelthage
4500,-

1 lille påsætning

Mave (øvre eller nedre)
7000,-

 1 stor påsætning (svarer til 2)

Flanker, begge
7000,-

2 påsætninger

Ridelår, begge sider
7000,-

2 påsætninger

Inderlår, begge sider
7000,-

2 påsætninger

Mormorarme, begge sider
7000,-

2 påsætninger

Knæ, begge
7000,-

2 påsætninger

Bh-delle, begge sider
7000,-

2 påsætninger

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud