Botox masseter

Få defineret kæbe med masseter botox hos Aglaia klinikken

Botox masseter

Drømmer du om et mere defineret ansigt med et slankere og mere smalt ansigt? Hos Aglaia Klinikken på Østerbro i København kan vi hjælpe dig med at opnå netop dette gennem vores behandling med botox i masseter. Ved at afslappe kæbemusklerne kan vi reducere bredden på dine kæber og skabe et mere harmonisk udtryk i dit ansigt – dette med et selvfølgeligt fokus på naturlige resultater af høj kvalitet.

Præcis og effektiv behandling

Vores behandling med botox i masseter udføres af specialuddannede sygeplejersker med stor præcision og omhu. Vi injicerer på nøje udvalgte steder for at afslappe kæbemusklerne målrettet. Dette resulterer i en reduktion af muskelstyrken, uden at det påvirker din evne til at tygge eller tale. Behandlingen med botox i kæbemusklen skaber et mere slankt og defineret underansigt, som både fremstår naturligt og feminint.

Varig skønhed

Efter din behandling med botox masseter kan du forvente at se de første resultater inden for 3-5 dage. Den fulde effekt indtræffer sædvanligvis efter 3 uger. Resultaterne af behandlingen varer typisk mellem 5-6 måneder, hvorefter en opfølgende behandling kan planlægges for at opretholde dine ønskede resultater.

Hos Aglaia Klinikken stræber vi efter at give dig et langvarigt resultat, der fremhæver din naturlige skønhed.

Book en konsultation i dag!

Kontakt os i dag for at booke din personlige konsultation og få en grundig gennemgang af vores behandlingsmuligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og ansigtsform for at opnå et flot resultat, du vil være glad for. Vores klinik følger alle retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed: Det er din garanti for en sikker procedure – fra første konsultation til endelig behandling. Vi har dig med hvert skridt på vejen og rådgiver gerne, hvis du ønsker at kombinere flere af vores botox behandlinger.

Du kan læse mere om vores behandlinger her eller give os et kald direkte.

Botox Masseter FØR og EFTER

BOTOX MASSETER- PRIS

Se også de andre botox behandlingspriser hos Aglaia Klinikken:

1. område
1900,-

Bekymringsrynke mellem bryn, omkring øjne eller pande

Efterfølgende områder
1000,-

Pande, øjne mm.

Alle områder
3500,-

Bekymringrynke mellem bryn, omkring øjne og pande

Gummy smile
750,-

Tandkødssmil

Nedadvendte mundvige
650,-

“Sur” mund/løft af mundvige

Bunny lines
650,-

Rynker på næse

Rynker på overlæbe/Lip Flip
650,-

Rynker på læbe/lille løft af overlæbe

Masseter/kæbemuskel
fra 2000,-

Bredt kæbeparti

Kontrol
0,-

Ca. 14 dage efter behandling

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud