Botox i hagen

Få et naturligt udtryk med botox i hagen hos Aglaia klinikken

Få en elegant definition med botox i hagen

Drømmen om et mere harmonisk udseende kan blive til virkelighed med botox i hagen. Hos Aglaia Klinikken på Østerbro i København tilbyder vi denne subtile løsning til dig, der ønsker at definere din ansigtsform og opnå en mere symmetrisk fremtoning. Botox i hagen er en sikker og effektiv metode til at reducere “rosin-hage”.

Skab harmoni med botox i hagen

Ved at målrette botox til musklerne i hagen kan vi opnå en flot form, som løfter dit udseende og giver en mere jævn hage. Denne behandling er ideel til dem, der ønsker at reducere synligheden af “rosin-hage” forårsaget af aldring eller blot drømmer om at give ansigtet et mere vitalt præg. Vi kan med fordel kombinere flere af vores behandlinger for at opnå den ønskede forvandling.

Langvarig effekt

Du kan forvente at se de første resultater af din botox-behandling i hagen inden for 3-5 dage, mens den fulde effekt vil være synlig efter ca. 14 dage. Ved behandling hos os er en kontroltid 14 dage efter indgrebet en del af forløbet. Dette er din garanti for et sikkert og holdbart resultat.

Resultaterne af behandlingen med botox i hagen holder typisk i 3 måneder. Vi anbefaler, at du gentager behandlingen for at opretholde det ønskede resultat.

Botox eller filler i hagen?

Vi tilbyder både filler og botox i hagen. Filler benyttes for at tilføje volumen og fylde eventuelle ujævnheder ud, hvilket resulterer i en mere fyldig og defineret hage. Botox får i modsætning hertil musklerne i hagen til at slappe af. Dette reducerer synligheden af rynker og giver en harmonisk hage. Hvis du ønsker en mere defineret hage, anbefaler vores eksperter sædvanligvis en behandling med filler for at skabe øget volumen og form.

  En tryg forvandling

  Vi prioriterer kvalitet og sikkerhed i alle vores behandlinger. Vores botox-behandlinger udføres af specialuddannede sygeplejersker i trygge og sterile omgivelser. Vi sætter en ære i at skræddersy hver behandling til den enkelte kundes behov, så du opnår et varigt resultat, der matcher dine ønsker og forventninger. Vi benytter kun kvalitetsprodukter, hvorfor vores behandlingsproces både er sikker og effektiv.

  Book din konsultation i dag

  Er du klar til at tage det første skridt mod en smukkere hage?

  Book en konsultation hos Aglaia Klinikken i dag, og lad os skabe det udseende, du altid har drømt om. Vi guider dig gennem hele behandlingsprocessen og sikrer, at du er fuldt ud informeret og komfortabel hvert eneste skridt på vejen.

  Vores klinik overholder alle retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed, så du kan have fuld tillid til, at din behandling udføres med den højeste standard af sikkerhed og professionalisme. Hos os er fusionen af skønhed og tryghed højeste prioritet.

  Botox i hagen FØR og EFTER

  BOTOX I HAGEN - PRIS

  Se også de andre botox behandlingspriser hos Aglaia Klinikken:

   

  Botex i hagen Pris 650 kr:

  1. område
  1900,-

  Bekymringsrynke mellem bryn, omkring øjne eller pande

  Efterfølgende områder
  1000,-

  Pande, øjne mm.

  Alle områder
  3500,-

  Bekymringrynke mellem bryn, omkring øjne og pande

  Gummy smile
  750,-

  Tandkødssmil

  Nedadvendte mundvige
  650,-

  “Sur” mund/løft af mundvige

  Bunny lines
  650,-

  Rynker på næse

  Rynker på overlæbe/Lip Flip
  650,-

  Rynker på læbe/lille løft af overlæbe

  Masseter/kæbemuskel
  fra 2000,-

  Bredt kæbeparti

  Kontrol
  0,-

  Ca. 14 dage efter behandling

  Mærker vi benytter

  Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

  - med spændende nyheder og eksklusive tilbud