VOKSBEHANDLING

 vi kan desværre ikke tilbyde voks behandlinger pt. pga. omstrukturering

VOKSBEHANDLING I KØBENHAVN

På Aglaia Klinikken på Østerbro tilbyder vi professionel voksbehandling til både mænd og kvinder. Vi har en stor og bred erfaring med forskellige typer af voksbehandlinger.  Til sensitive og sarte områder benytter vi en speciel voks, som er særligt egnet til dette område (brazilian dog kun til kvinder).

INDEN DIN VOKSBEHANDLING

Inden din voksbehandling skal du sikre dig, at hårene er mindst 3-4 mm. Såfremt hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefales det, at du klipper dem derhjemme – på denne måde opnår du det bedste resultat med din voksbehandling. Undgå så vidt muligt sol lige før og efter din voksbehandling.

VOKSBEHANDLING MED FORSKELLIGE TYPER VOKS

Vi tilbyder voksbehandling på kroppen med en blå azulen-voks. Vores erfaring viser os, at dette er den absolut bedste til voksbehandling på kroppen, da den virker beroligende samt fugtgivende, så huden ikke vil være så rød efter din voksbehandling.

Til voksbehandling af brazilian (kun til kvinder) og generelt mere følsomme områder anvender vi honningvoks, som er lavet specielt til intime områder, idet den er mere skånsom og beroligende for huden.

EFTER DIN VOKSBEHANDLING

Holdbarheden på en voksbehandling vil være 4-6 uger inden hårene har fuld længde på ca. 5 mm. Igen. Efter din voksbehandling kan huden begynde at klø, når hårene vokser ud igen. Det er godt at smøre hyppigt med en god og nærende bodylotion. Imellem dine voksbehandlinger er det godt at peele huden en-to gange om ugen.

ALMINDELIGE OMRÅDER FOR VOKSBEHANDLING

På Aglaia Klinikken på Østerbro tilbyder vi endvidere laserbehandling med Ellipse Nordlys til permanent hårreduktion, så er en voksbehandling ikke tilstrækkeligt for dig, så kontakt os endelig på mail eller tlf. for at høre mere.

PRISER

Voksning af hele ben
525,-
Voksning af ben fra knæ og ned
395,-
Voksning af hele ben inkl. bikini
595,-
Voksning af ben fra knæ og ned inkl. bikini
475,-
Voksning af bikinilinje
250,-
Voksning under arme
195,-
Voksning af udvidet bikini
340,-
Voksning af overlæbe
150,-
Voksning af ryg
450,-
Brasiliansk (kun til kvinder)
500,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud