Filler i kindben

få markeret kindben med filler hos Aglaia klinikken

Markerede kindben med filler

Hos Aglaia Klinikken tror vi på at omfavne og forstærke dine naturlige træk på en måde, der fremhæver din skønhed som ønsket. Vores værdier bygger på kvalitet og tryghed, hvorfor vi altid er transparente i vores dialog med dig. I klinikken på Østerbro i København foretager vi filler i kindben for at skabe et mere harmonisk og feminint udtryk i din ansigtsprofil. Vi tror på, at det gode resultat opnås med udgangspunkt i den enkelte kunde.

Symmetri og defintion

Filler i kindben er en populær kosmetisk behandling, der tilfører volumen og definition til kindbenene. Ved at injicere filler som Restylane eller Betotero præcist under huden kan vi skabe et løft ved kindbenene, hvilket giver ansigtet en smukt definerede kindben. Denne behandling er ideel til dem, der ønsker mere lidt markerede kindben samt et subtilt løft af ansigtet.

Fordele ved filler i kindben

I takt med, at vi bliver ældre, bliver huden mindre elastisk. Dette kan få huden til at hænge, blive mere slap – og man fremstår som resultat mindre veloplagt i sin fysiske fremtoning. I sådanne situationer kan korrekt injektion med filler hjælpe. Med definerede kindben vil du opleve et ansigt, der ser mere friskt og ungdommeligt ud. Filler i kindben løfter ikke kun dine kinder, men hele dit ansigt, hvilket giver en vital og mere levende udstråling. I kombination med nogle af vores andre botox og filler behandlinger kan du opnå en smuk form i ansigtet, som både fremstår naturlig og feminin.

Behandlingsprocessen

 

Vores erfarne kosmetiske specialister udfører filler behandlinger i kindbenene med omhu og præcision. Ved hjælp af avancerede teknikker og nøje afmålte doser af filler skaber vi et resultat, der både er smukt og naturligt. Behandlingen er hurtig og næsten smertefri – og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter med det samme. Holdbarheden varierer fra 6-10 måneder. Vi anbefaler vedligeholdende behandlinger, så du bevarer resultatet.

Book en gratis konsultation i dag

 Døjer du med nedfald i kinderne og ønsker at genskabe hudens spændstighed? Så står vores specialiserede sygeplejersker klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores klinik overholder alle retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed: Hos os er du i trygge hænder. Fra den første konsultation til kontroltid efter behandlingen – din oplevelse hos os er altid personlig og skræddersyet. Book din konsultation i dag og lad os tage en snak om din vitale forvandling.

filler i kindben FØR og EFTER

FILLER I KINDBEN - PRIS

Se også de andre filler behandlingspriser hos Aglaia Klinikken:

1 ml. Restylane/filler
3000,-
Mørke rande/indfald under øjnene
3200,-

Aglaias signaturbehandling. Holdbarhed 1 år.

Næse
2500,-
2 ml. Restylane/filler
5450,-
3 ml. Restylane/filler
7000,-
0,6 ml. filler
2300,-
1 ml. Restylane Skinbooster
2200,-

Til at booste, opfriske og definere huden

3 ml. Restylane Skinbooster
5200,-

Som et kurforløb med 1-2 ugers mellemrum

Lokalbedøvelse som injektion
250,-
Kontrol
0,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud