LASERBEHANDLING

IPL-LASER

IPL og Laser – Vi samarbejder på Aglaia Klinikken med Cosmetic Laser, som er specialister i behandlinger med laser med 19 års erfaring. Vi tilbyder derfor permanent hårreduktion, fjernelse af karsprængninger og pigmentforandringer samt anti-age med IPL-laser.

Effektive behandlinger med laser og IPL

Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet de har behandlet siden 1998 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Du vil altid være i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en gratis konsultation. Ved konsultationen vejledes du om bl.a. priser og antal forventede laserbehandlinger. Konsultationerne varetages af den autoriserede laserterapeut, som ligeledes foretager laserbehandlingerne. Derudover har de deres dygtige sygeplejerske, som forestår de lovpligtige forundersøgelser, samt ligeledes foretager laserbehandlinger.

På Aglaia Klinikken anvendes:

  • Ellipse Nordlys

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale

Se dine behandlingsmuligheder nedenunder og book en gratis konsultation og hør nærmere om forløbet til permanent reducering af dine kosmetiske gener og lad os fremme dit velvære sammen.

Cosmetic Laser er naturligvis lovpligtigt Registreret hos Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav.

Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk. Du vil altid være sikker på en tryg behandling og med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500.

KARSPRÆNGNINGER KAN FJERNES, NEMT OG SIKKERT MED MODERNE TEKNIK

Generet af karsprængninger?

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning til behandling af karsprængninger – derved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Til din behandling har vi en unik IPL/Laser maskine, som kan fjerne alle karsprængninger:

  • Ellipse Nordlys

Din mulighed for effektiv, professionel og direkte vej til flotte ben igen, fjernelse eller reduktion af røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.

Prisen for din behandling samt antal behandlinger oplyses ved en gratis konsultation. Antal behandlinger varierer alt efter område. Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger (alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet).

HÅRFJERNING – EFFEKTIV PERMANENT HÅRREDUKTION MED PROFESSIONEL LASERTEKNIK

Vælg laserteknik for permanent hårreduktion og du slipper for uønsket hår.

Der anvendes Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår. Behandlinger foretages kun af autoriseret personale med mange års erfaring.

Kan dine hår fjernes permanent med laser?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst er helt ufarligt. Vurderer vi, at behandling af din uønskede hårvækst IKKE vil have en effektiv effekt, har vi andre muligheder for reduktion af hårvækst.

Forskellige typer af hår og cyklus

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer så som, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

GRATIS konsultation

Antallet er behandlinger er individuelt, derfor tilbyder vi en GRATIS konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses. Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Har du mørke hår, du ønsker fjernet permanent, kan du booke en GRATIS konsultation online, telefonisk eller ved at komme ind på klinikken.

RYNKEREDUKTION – LASERBEHANDLING FORYNGER DIN HUD, EFFEKTIVT OG SKÅNSOMT

Bevar din hud ungdommelig. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL (finere rynker) og Laser (dybere rynker).

Vi anvender nogle af markedets mest effektive IPL/lasermaskiner til hudbehandling og vi har anvendt laserteknik siden 1998. I USA er Nordlys Ellipse kåret som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, som findes på markedet.

Før behandling skal du til en konsultation, som er GRATIS, ved bestilling af behandling. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmuligheder for de mest effektive resultater, efter dine ønsker og behov, med en autoriseret laserterapeut.

Nordlys Ellipse

Nordlys Ellipse Laser tilfører de underliggende lag i huden varme, hvorpå der dannes nyt kollagen. Dette nye kollagen resulterer i en udglatning af rynker og en opstramning af huden.

Nordlys Ellipse har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en ”miniansigtsløftning” med laser.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat man ønsker. Såfremt man vil ”vedligeholde” sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.

Ellipse Nordlys og Ellipse I2PL

Hudforyngelse og behandling af solskadet hud er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Grundet solens stråler og fordi collagen produktionen i hud nedsættes ældes huden naturligt, mere eller mindre, med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at reducere brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

Resultater

Priser

Hårfjerning

Overlæbe
500,-
Hage
600,-
Overlæbe + hage
800,-
Overlæbe + hage + hals
900,-
Kinder
700,-
Bakkenbarter
600,-
Hals
600,-
Pande
600,-
Øjenbryn
600,-
½ ansigt
900,-
1 hel ansigt
1000,-
Skæg
700,-
Mellem bryst
600,-
Omkring bryster
600,-
Lille mave
1000,-
Større mave
1400,-
Herrebrystområdet
700,-
Navle og ned
600,-
Armhuler
800,-
Underarm incl albue
900,-
3/4 arme
1000,-
1/1 arme
1100,-
Skuldre
700,-
Ryg
1500,-
Lænd
800,-
Ryg + skuldre
2000,-
Ryg, skuldre, lænd
2500,-
Bikini
800,-
Tanga
1100,-
Brasil
1400,-
Inderlår
1000,-
Brasil + inderlår
1700,-
Baglår
1000,-
Hele lår incl. knæ
2500,-
Hele lår excl. knæ
2200,-
Underben incl. knæ
2300,-
Underben excl. knæ
2000,-
Hele ben
3800,-
Hele ben incl. brasil
4200,-

KARSPRÆNGNINGER

1-2 kar ansigt
400,-
Næsen kar
600,-
Fuglepartiet kar
900,-
Ansigt kar
1200,-
Kar ben
1500,-
Kar 1 plet ben
600,-

HUDFORYNGELSE

Hudforyngelse (bl.a. pigment) Ellipse
1000,-
Hudforyngelse med G-Yag
2000,-
Hudforyngelse med G-Yag, 5 beh.
6000,-
Painting (uren hud/let hudforyngelse)
1000,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud