LASERBEHANDLING

IPL-LASER

IPL og Laser – Vi samarbejder på Aglaia Klinikken med Cosmetic Laser, som er specialister i behandlinger med laser med 19 års erfaring. Vi tilbyder derfor permanent hårreduktion, fjernelse af karsprængninger og pigmentforandringer samt anti-age med IPL-laser.

Effektive behandlinger med laser og IPL

Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet de har behandlet siden 1998 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Du vil altid være i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en gratis konsultation. Ved konsultationen vejledes du om bl.a. priser og antal forventede laserbehandlinger. Konsultationerne varetages af den autoriserede laserterapeut, som ligeledes foretager laserbehandlingerne. Derudover har de deres dygtige sygeplejerske, som forestår de lovpligtige forundersøgelser, samt ligeledes foretager laserbehandlinger.

På Aglaia Klinikken anvendes:

  • Ellipse Nordlys

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale

Se dine behandlingsmuligheder nedenunder og book en gratis konsultation og hør nærmere om forløbet til permanent reducering af dine kosmetiske gener og lad os fremme dit velvære sammen.

Cosmetic Laser er naturligvis lovpligtigt Registreret hos Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav.

Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk. Du vil altid være sikker på en tryg behandling og med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500.

KARSPRÆNGNINGER KAN FJERNES, NEMT OG SIKKERT MED MODERNE TEKNIK

Generet af karsprængninger?

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning til behandling af karsprængninger – derved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Til din behandling har vi en unik IPL/Laser maskine, som kan fjerne alle karsprængninger:

  • Ellipse Nordlys

Din mulighed for effektiv, professionel og direkte vej til flotte ben igen, fjernelse eller reduktion af røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.

Prisen for din behandling samt antal behandlinger oplyses ved en gratis konsultation. Antal behandlinger varierer alt efter område. Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger (alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet).

HÅRFJERNING – EFFEKTIV PERMANENT HÅRREDUKTION MED PROFESSIONEL LASERTEKNIK

Vælg laserteknik for permanent hårreduktion og du slipper for uønsket hår.

Der anvendes Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår. Behandlinger foretages kun af autoriseret personale med mange års erfaring.

Kan dine hår fjernes permanent med laser?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst er helt ufarligt. Vurderer vi, at behandling af din uønskede hårvækst IKKE vil have en effektiv effekt, har vi andre muligheder for reduktion af hårvækst.

Forskellige typer af hår og cyklus

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer så som, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

GRATIS konsultation

Antallet er behandlinger er individuelt, derfor tilbyder vi en GRATIS konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses. Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Har du mørke hår, du ønsker fjernet permanent, kan du booke en GRATIS konsultation online, telefonisk eller ved at komme ind på klinikken.

RYNKEREDUKTION – LASERBEHANDLING FORYNGER DIN HUD, EFFEKTIVT OG SKÅNSOMT

Bevar din hud ungdommelig. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL (finere rynker) og Laser (dybere rynker).

Vi anvender nogle af markedets mest effektive IPL/lasermaskiner til hudbehandling og vi har anvendt laserteknik siden 1998. I USA er Nordlys Ellipse kåret som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, som findes på markedet.

Før behandling skal du til en konsultation, som er GRATIS, ved bestilling af behandling. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmuligheder for de mest effektive resultater, efter dine ønsker og behov, med en autoriseret laserterapeut.

Nordlys Ellipse

Nordlys Ellipse Laser tilfører de underliggende lag i huden varme, hvorpå der dannes nyt kollagen. Dette nye kollagen resulterer i en udglatning af rynker og en opstramning af huden.

Nordlys Ellipse har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en ”miniansigtsløftning” med laser.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat man ønsker. Såfremt man vil ”vedligeholde” sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.

Ellipse Nordlys og Ellipse I2PL

Hudforyngelse og behandling af solskadet hud er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Grundet solens stråler og fordi collagen produktionen i hud nedsættes ældes huden naturligt, mere eller mindre, med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at reducere brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

Resultater

Priser

Hårfjerning

Overlæbe
500,-
Hage
600,-
½ ansigt
900,-
1 hel ansigt
1300,-
Bryst
1300,-
Omkring brystvorter
700,-
Mave
1500,-
Mave og bryst
1900,-
Navle og ned
700,-
Armhuler
800,-
Underarm
900,-
3/4 arme
1100,-
1/1 arme
1800,-
Hel ryg inkl. skuldre
2600,-
Tanga
1200,-
Brasil
1600,-
Brasil og inderlår
2100,-
Baller
1100,-
Hollywood
1900,-
Lår
2300,-
Underben
2300,-
Knæ
600,-
1/1 ben
3800,-

Ved flere forskellige områder samlet, betales den dyreste pris og der gives op til 50% på de andre.

KARSPRÆNGNINGER

Ansigt kar
1100,-
Kinder kar
600,-
Næse kar
400,-
Fugleparti kar
900,-

KARSPRÆNGNINGER ben

Lille område
1100,-
Mellem område
1700,-
Stort område
2100,-

HUDFORYNGELSE

Ansigt
1400,-
Hals
800,-
Decolette
1000,-
Hænder
600,-

Mærker vi benytter

Lad Aglaia Klinikken forkæle dig

- med spændende nyheder og eksklusive tilbud